PLAN - PRICE

Description

PACHET PRO

FOTO / VIDEO


Pachet Acasa si Biserica


299


- 1 fotograf profesionist


- 1 videograf profesionist - fotografiile si videoclipul se predau

pe stick USB


- link cu toate fotografiile

(recomandat prietenilor)


XX

PACHET PRO +

FOTO / VIDEO


Pachet Acasa si Biserica si Restaurant

499


- 1 fotograf profesionist


- 1 videograf profesionist 


- nr. fotografii nelimitat


- fotografiile si videoclipul se predau

pe stick USB


- link cu toate fotografiile

(recomandat prietenilor)


- videoclip "Best-Moments"

de pana la 10 minute


- sedinta foto

bebelusul/parinti (1h)


- filmare cu drona

 

Orice Camera foto va captura imagini, dar există echipamente si setari specifice care imbunatatesc fantastic de mult produsului finit.

În calitate de fotografi, suntem într-o căutarea constantă de a ne dezvolta abilitatile. Învățarea modului de a surprinde profesional fotografia de eveniment/portret este una dintre ele.

Fotografia de botez/mot este un amestec de multe genuri fotografice.

Încorporează portretistica, fotografii de familie, de grup, documentare, boudoir si fotografie de produs.

Poate chiar încorporează peisagistica, acest lucru este valabil mai ales dacă locația este deosebit de frumoasă sau importantă. In fotografia de botez a avea cel mai bun echipament existent pe piata este un lucru foarte important.

Fotografierea în Raw este o necesitate, deoarece acest lucru ne ofera mai multa flexibilitate atunci când vine vorba de editare.

De asemenea, avand o cameră de rezervă, ne asigura că suntem acoperiti in cazul unor intamplari neplacute.

Lentilele sunt cele mai importante piese de kit. Unele le vom folosi mai mult decât altele, dar este întotdeauna mai bine să le avem și să le utilizam doar o singură dată decât să lipsească perspectiva și fotografia ulterioară. (pretul de achizitie al lentilelor pe care le folosim depasesc suma de 50.000ron)

Folosim memory carduri performante (PRO version), acestea fiind extrem de importante, deoarece acestea vor salva toate imaginile de la nunta propriu-zisă.

Fotografia/video cu drone devine din ce în ce mai populară. Sunt multe opțiuni pe măsură ce tehnologia crește oferind o calitate video 4K și imagini de înaltă rezoluție. Acesta este un plus excelent pentru a fotografia zona din jur ca un preludiu al albumului de nuntă. Există reguli și reglementări pe care va trebui să le respectam. Asigurarea poate fi necesară pentru daune accidentale. Există multe locuri în care nu putem utiliza drone și chiar trebuie să cerem permisiunea celor care dețin proprietatile.

Setări de iluminat, cum ar fi ceea ce pe care o folosim in studio, nu sunt o opțiune, deoarece ies in cale invitatilor si pot distrage atentia de la eveniment. Folosirea lentilelor profesionale F2.8, F2.4, F1.8, F1.4 pe toata lungimea focala ne ajuta sa asiguram o luminozitate ideala pentru fotografia de botez.

Se pot utiliza si blitzuri, chiar mai multe simultan.

Fotografierea botezurilor este o muncă grea, de asemenea, consumă foarte mult timp când ne uitam la toate aspectele implicate. De la găsirea și comunicarea cu un cuplul fericit până la predarea imaginilor, este o muncă non-stop peste zile.

Este foarte util să vedeți un flux de lucru notat mai ales pentru a vă oferi un exemplu cu toți pașii implicați în fotografia de botez.

Checklistul fotografiilor sunt o modalitate excelentă de a ne ajuta să intelegem ce imagini sunt așteptate de la fotografia de botez. Lista vă va ajuta să știm ce să căutam atunci când vine vorba de eveniment și cercetarea locație.

Comunicarea inițială este importantă, întrucât dorim sa aflam ideile și dorințele dumneavoastra. Această zi este despre voi si cel/cea mic/mica și despre ceea ce vreti să surprindem. Vom incerca sa obitnem cele mai bune imagini intr-un mod cat se poate de discret. Efectuam analiza locatiilor pentru lumina și setările de care avem nevoie, ceea ce ne asigură că vom fi pregătiți.

Tendințele stabilesc standardul. Ceea ce este popular anul acesta în culori și stiluri va fi diferit anul viitor.

Punem accentul pe:

– interacțiunea cu subiectul,

– alegerea si folosirea corespunzatoare a echipamentului,

– stapanirea luminilor,

– complexitatea retusarii/editarii in Photoshop/Lightroom,

Un tâmplar bun nu dă vina niciodată pe uneltele sale, dar vă va spune importanța de a avea instrumentul potrivit.

Obiective, iluminare, reflectoare, fundaluri, cameră foto, lentile și multe altele. Totul trebuie să fie specific pentru sarcina respectiva. O mare parte din fotografia de botez implică manipularea setărilor de iluminare. Fotografii buni de botez știu să regleze fiecare mic detaliu. Calitatea, cantitatea și direcția luminii, adăugând și folosind instrumente de iluminat pe care le au la dispoziție.

Post-procesarea este aproape la fel de importantă precum modul în care filmam/fotografiem.

Adobe Lightroom este excelent pentru majoritatea post-procesărilor.  Când vă gândiți să îndepărtați riduri, cearcane, etc. sau să înlăturați urme neplăcute, poate chiar încălzirea tonurilor plate ale pielii – vă gândiți la „retușare”.

Retușarea portretelor este o abilitate esențială. Adobe Photoshop este instrumentul ideal pentru aceste tipuri de modificări.

Va multumim!

Echipa Bercov