PLAN - PRICE

Description

sedinta FOTO

99 Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:\"Table Normal\"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:\"\"; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:\"Calibri\",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:\"Times New Roman\"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} € /ora


- 1 fotograf profesionist


- fotografie in studio propriu

complet echipat


- disponibilitate la deplasare in

diferite locatii


- studio portabil cu câteva lumini


- fundaluri de diferite culori


- chroma key


- fotografie portret


- fotografie corporate


- fotografie de produs


- fotografie alte evenimente


-  retusare profesionala


- predare in format digital 

Fotografia comerciala este peste tot.

De fiecare dată când facem cumpărături pe platforme ca eMag, sau mergem la McDonald’s sau parcurgem o revistă – fotografia este acolo. Nouăzeci și nouă la sută din toate cumpărăturile (99%) provin dintr-un răspuns emoțional, nu dintr-o nevoie.

Oamenii cumpără lucruri pe baza modului în care acel produs îi va face să se simtă.

Acest lucru vă spune că stările de spirit și sentimentele sunt importante.

Putem utiliza aceste informații pentru a crea imagini despre produse pe care spectatorii le vor găsi captivante. Aceste imagini trebuie să vă arate subiectul în cea mai bună lumină posibilă.

Alții vor fotografia în scopuri publicitare sau de marketing pentru a vinde produse în întreaga lume, prin intermediul rețelelor de socializare, online sau a materialelor tipărite, precum reclame și panouri publicitare.

Indiferent de ce v-a adus aici, citiți mai departe. Avem tot ce aveți nevoie.

Lentilele afectează câmpul vizual, adâncimea câmpului și distanța dintre obiecte. O lentilă de 100 mm, de exemplu, este excelentă pentru fotografia macro, care aduce primele planuri și fundalul mai aproape.Un obiectiv cu zoom standard, cum ar fi opțiunea 24-70 mm, ne oferă o versatilitate mare, ceea ce înseamnă că avem câmpuri de vedere diferite fără a schimba obiectivul.

Un trepied adaugă stabilitate creativității. Un trepied bun ne ajuta în toate tipurile de captare de imagini, în special în fotografie.Fotografierea într-o manieră aeriană este importantă pentru alimente și bijuterii.

Fotografierea de jos în sus contribuie la crearea unei stări de forță. O mini casetă de studio este o modalitate excelentă de a fotografia produsele de dimensiuni relativ mici pana la 40cmx40cm. De asemenea, permite luminii să lovească produsul fără a crea umbre și expuneri dure.

Fără lumină, nu pot exista fotografii.În ceea ce privește fotografia, iluminatul este foarte important. Are capacitatea de a contura elementul, de a-i conferi rezistență și de a-l evidenția.

Subiectul trebuie să fie clar și concis, iar iluminatul ajută la definirea acestuia. În unele circumstanțe, cum ar fi fotografierea în anumite locații, lumina naturală funcționează perfect. Dacă aceasta nu este o opțiune, atunci este necesar un iluminat în studio.

Există multe sisteme de iluminare diferite, un studio tinde să aibă unități mari și puternice. Un studio este o modalitate excelentă de a fotografia, deoarece ai un control complet asupra setării și a luminii.

Crearea unui studio portabil cu câteva lumini este o opțiune viabilă pentru a reduce costurile. Aceasta ne permite să împachetam echipamentul pentru o ședință foto la fața locului.

Fotografierea necesită multă planificare, efort și răbdare.

Conectarea camerei la computer în timpul sesiunii este posibila. Imaginile vor apărea pe ecranul laptopului în locul ecranului camerei LCD, ceea ce vă permite să vedeți imaginea la o dimensiune mai mare pentru analiză. Puteți vedea dacă subiectul este focalizat, cum afectează lumina și dacă există ajustări pe care trebuie să le efectuați. Ecranul LCD mic nu vă oferă o dimensiune în care puteți vedea probleme.

Stilarea subiectului înseamnă că este arătat în cea mai bună lumină posibilă. Acest fapt presupune ca subiectul sa fie alături de alte elemente care ii conferă un context sau sentiment.