PLAN - PRICE

Description

sedinta FOTO

99€ /ora


- 1 fotograf profesionist


- fotografie in studio propriu

complet echipat


- disponibilitate la deplasare in

diferite locatii


- studio portabil cu câteva lumini


- fundaluri de diferite culori


- chroma key


- fotografie nou-nascuti


- fotografie de familie


- fotografie portret


- fotografie majorat


- fotografie peisagistica


- fotografie alte evenimente


-  retusare profesionala


- predare in format digital


- la serviciu de minim 2h

make-up-ul este inclus


- BONUS video backstage

 

Orice Camera foto va captura imagini, dar există echipamente si setari specifice care imbunatatesc fantastic de mult produsului finit.

În calitate de fotografi, suntem într-o căutarea constantă de a ne dezvolta abilitatile. Învățarea modului de a surprinde profesional fotografia de eveniment/portret este una dintre ele.

Fotografia de portret se referă la oameni. Cum să le punem in evidenta toate calitatile este o provocare, indiferent ca vorbim de portrete a oamenilor de afaceri, fie pentru aranjarea a zeci de membri ai unei familii pentru o poza de grup.

Desigur, dacă portretele fotografice ar fi la fel de simple ca si cum am spune „cheese!”, oricine ar face asta, dar nu este, există o mulțime de mici complexități:

– interacțiunea cu subiectul,

– alegerea si folosirea corespunzatoare a echipamentului,

– stapanirea luminilor,

– complexitatea retusarii/editarii in Photoshop/Lightroom,

Un tâmplar bun nu dă vina niciodată pe uneltele sale, dar vă va spune importanța de a avea instrumentul potrivit.

Obiective, iluminare, reflectoare, fundaluri, cameră foto, lentile și multe altele. Totul trebuie să fie specific pentru sarcina respectiva.

O mare parte din fotografia de portret implică manipularea setărilor de iluminare. Fotografii buni de portret știu să regleze fiecare mic detaliu.

Calitatea, cantitatea și direcția luminii, adăugând și folosind instrumente de iluminat pe care le au la dispoziție. Se pot adapta chiar și in situații în care au un control limitat sau deloc asupra luminii ambientale.

Poziționarea și intensitatea luminii sunt principalii factori care conduc la o fotografie-portret de calitate.

Mai ales în modul în care se atrage atenția asupra subiectului într-un scenariu de portret. Iluminatul de studio pentru portretele fotografice este un subiect vast.

Există 10 tipuri diferite de fotografie de portret. Fiecare are nevoie de tehnici și abordări diferite.

Poziția subiectului poate fi unul dintre aspectele cele mai dificile ale portretului, necesitând o competență separată de restul setului de abilități ale fotografului.

Fotografierea în alb și negru poate oferi portretelor un aspect clasic, atemporal. Când eliminam culoarea, detaliile de textură, formă și poziționare ies în evidență și mai mult. Consideram ca texturile pe care le vedeți în portrete alb-negru dezvăluie cu adevărat caracterul feței unei persoane.

Adobe Lightroom este excelent pentru majoritatea post-procesărilor.  Când vă gândiți să îndepărtați riduri, chearcane, etc. sau să înlăturați urme neplăcute, poate chiar încălzirea tonurilor plate ale pielii – vă gândiți la „retușare”. Retușarea portretelor este o abilitate esențială. Adobe Photoshop este instrumentul ideal pentru aceste tipuri de modificări.

Va multumim!

Echipa Bercov